Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”: Ana Maria Damu și Vlad David, Miss și Mister Boboc 2023


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă 4 noiembrie a.c., începând cu ora 19.00, în sala Casei de Cultură din municipiul Rădăuți și în prezența unui public numeros, s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”. Fiecare dintre cele opt perechi de „boboci” s-a străduit să convingă publicul, dar mai ales membrii juriului, prin intermediul unor probe ce au inclus dansul, virtuozitatea artistică și propriile aptitudini, totodată probe-surpriză pregătite de echipa de organizatori, nu în ultimul rând, completate în mod inspirat de de frumoase momente artistice. Frumoși, entuziaști, eleganți și, în aceeași măsură, inteligenți și creativi, bobocii au reușit prin prestația lor să-și pună în scenă propriile talente și calități, dobândind admirația audienței în cadrul unui spectacol bine articulat, însuflețit de emoții, lumini și culori, ritm și spontaneitate.

Manifestarea i-a avut ca prezentatori pe Moroșan Ioana și Parasca Mihai, elevi din clasele a XII-a, care și-au îndeplinit cu tact și responsabilitate rolul de moderatori, evidențiind fiecare moment al evenimentului cu scopul de a genera impresia autentică a unui ansamblu unitar plăcut și adecvat temei balului. Pe scenă s-au perindat, în cursa pentru câștigarea titlului de Miss și Mister Boboc CNEH 2023, elevii Damu Ana Maria (Sharpay) – IX G și Clemenciuc Alessio (Payton) – IX F, Popescu Mariluca (Dylan) – IX E și Cîrdei Petru (Josh) – IX F, Manz Karine (Alex) – IX E și Negru Rareș (Mason) – IX E, Cohal Teodora (Jessica) – IX C și Laurus Mihai (Christopher) – IX F, Luța Ana (Lela) – IX F și Țicaliuc David (Tanner) – IX A, Matei Carina (Mitchie) – IX E și Bereholschi Ștefan (Shane) – IX C, Schipor Bianca (Gabriella) – IX F și Vlad David (Troy) – IXE, Mihalescu Daniela (Mal) – IX B și Cazac Denis (Ben) – IX D. Sarcina juraților nu a fost deloc facilă, dimpotrivă, a fost rezultatul unui dialog deliberativ onest, consecința firească a cântăririi fiecărei prestații oferite de către participanți. Câștigătorii ediției 2023 a Balului Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” sunt: Miss Boboc – Damu Ana Maria și Mister Boboc – David Vlad; Locul II: Schipor Bianca și Țicaliuc David; Locul III: Luța Ana și Bereholschi Ștefan; Miss Popularitate, Manz Karine, iar Mister Popularitate, Cazac Denis; Miss Social Media, Popescu Mariluca; Mister Social Media, Negru Rareș. Scenariul reușit al spectacolului a fost completat de recitalul trapperului Bvcovia, un artist care se bucură de notorietate în rândul tinerilor adolescenți și care a însuflețit atomosfera casei de cultură cu piesele sale.

Buna desfășurare a manifestării nu ar fi fost posibilă în absența implicării părinților, totodată fără generozitatea sponsorilor cărora li se cuvin adresate, în acest context, mulțumiri. Nu în ultimul rând, merită aprecierea sinceră echipa de elevi organizatori din clasele a XII-a, angajați cu mult efort și dăruire în orchestrarea balului și, mai ales, în pregătirea bobocilor. O astfel de echipă a pus în joc creativitatea și resursele disponibile, pe durata unor întregi săptămâni de pregătire, cu scopul de a produce un eveniment memorabil. Elevii au beneficiat de îndrumarea competentă a doamnei profesoare Leon-Postolache Miriam, coordonator de proiecte și programe educative.

Echipa mangerială a colegiului, împreună cu cadrele didactice și elevii organizatori ai Balului Bobocilor „Hurmuland 2023”, mulțumesc celor care s-au implicat în reușita spectacolului: părinților elevilor-boboci, elevilor participanți, sponsorilor, tuturor membrilor comunității rădăuțene legați, direct sau indirect, de buna desfășurare a evenimentului.

(Prof.dr. Florin George Popovici- Coordonator al Comisiei de promovare și imagine instituțională)


Intră acum și în grupul de