Campionatul de Ping Pong Galleria 2011, la start


Intră acum și în grupul de

Galleria Suceava în parteneriat cu www.tenisdemasa.ro, invită sucevenii, în perioada 8-10 aprilie, să îşi demonstreze sau să îşi verifice abilitățile în materie de tenis de masă la Campionatul de Ping Pong Galleria 2011.

Competiția este adresată atât celor mai experimentați în jocul de ping pong, la categoria open, dar și amatorilor la categoria special dedicată lor.

Galleria Suceava pune la bătaie premii în valoare de 3100 lei!

Înscrierile în competiție, atât pentru cei experimentaţi, cât și pentru amatori, se vor face la Galleria Suceava la etaj, în zona meselor de ping-pong, până joi, 8 aprilie, ora 21.00 sau prin email la adresa [email protected] Mai multe informații la telefon 0722.153.020.

Iepurilă Bocănilă soseşte la Galleria Mall Suceava!

În fiecare zi a lunii aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la o haioasă întâlnire cu Iepurilă Bocănilă. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor Iepurilă Bocănilă.

Prietenul copiilor, Iepurilă Bocănilă, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

„Greierele si furnica” se pregatesc de spectacol la Galleria

Teatrul pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Greierele şi furnica”. Accesul este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Mini playback show

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 10 aprilie, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de