La Iulius Mall Suceava, povestea continuă. Celebrăm 15 ani cu Mario Fresh și Raluka, dar şi cu premii, activități, spectacole de magie și sesiuni tematice pentru copii


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava, principala destinație de cumpărături și recreere din regiunea de nord a țării, împlinește 15 ani de activitate, timp în care le-a oferit sucevenilor acces la brandurile preferate și la o gamă de servicii utile, dar și experiențe variate. Fii parte din tabloul aniversar, pentru că Iulius Mall te invită să celebrezi cu zeci de premii, dar și cu surprize pregătite special pentru copii și concerte ale artiștilor Mario Fresh și Raluka!   

Peste 10 milioane de oameni vin anual la Iulius Mall Suceava pentru cumpărături, socializare, distracție, dar și pentru a beneficia de cele mai bune servicii. Alături de cele peste 250 de magazine, de restaurantele ce oferă preparate cu specific culinar de pe toate continentele lumii, oferta de entertainment de la Iulius Mall include 8 săli de cinema multiplex, spații de relaxare și evenimente pentru toate vârstele.

Cu această ocazie, sâmbătă şi duminică, Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente pentru toată familia. Bucuria shoppingului este celebrată printr-o campanie aniversară care răsplătește fidelitatea și îți aduce premii pe loc. Astfel, dacă faci cumpărături de minimum 300 lei, pe un bon fiscal sau pe maximum 3 bonuri fiscale cumulate (din magazine diferite), poți câștiga unul dintre cele 500 premii zilnice. Iulius Mall te așteaptă cu vouchere, cecuri cadou și torturi aniversare. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Centrul de premiere cu bonurile fiscale.

Povestea continuă la Iulius Mall Suceava cu spectacole de magie, dans, concursuri, activități pentru copii, dar și concerte cu artiștii tăi preferați.  

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, adolescenții sunt așteptați la spectacolul de magie cu Alex Furman, iar, de la ora 12:00, în fața magazinului The Makeup Shop, make-up artistul Alexandra Ioana Todosi le dezvăluie femeilor trucuri de machiaj. De la ora 15:00, ai parte de o incursiune captivantă prin intermediul experiențelor de realitate virtuală, realizate de Assist Software, iar cei mici și cei mari deopotrivă se vor bucura, începând cu ora 18:00, de o seară plină de ritm și distracție pentru că sunt invitați la concertul extraordinar Mario Fresh, de pe esplanada Iulius Mall.

Duminica aduce, din nou, evenimente speciale dedicate întregii familii. Teatro Blu îi invită pe cei mici, începând cu ora 12:00, la Spectacolul de Magie și Teatru „Micul Circ”, piesa care pune în scenă un întreg arsenal de gaguri, jonglerii, cântece, elemente de magie care îi vor înveseli atât pe spectatori, cât și pe clovnul trist din poveste. De la ora 13:00, micuții socializează și învață cum să-și dezvolte creativitatea prin intermediul atelierelor de creație, urmate de sesiuni de caricaturi cu artistul BOA, totul pentru a întregi colecția lor de amintiri amuzante. Tot de la ora 13:00, ai parte de o incursiune captivantă prin intermediul experiențelor de realitate virtuală realizate de Assist Software, iar weekendul aniversar se încheie cu multă voie bună și cu spectacolul oferit de Raluka, pe aceeași scenă.   

În acest weekend, vino la Iulius Mall, bucură-te de momentele aniversare și sărbătorește bucuria shoppingului!


Intră acum și în grupul de