“Ruga pentru flori”, concert marca Fuego la Casa de Cultura Suceava


Intră acum și în grupul de

Cântăreţul de muzică uşoară Paul Ciprian Surugiu, cunoscut publicului sub numele de scenă “Fuego”, va veni în luna mai la Suceava, pentru a susţine concertul intitulat “Rugă pentru flori”.

Concertul va avea loc marţi, 3 mai, de la ora 19.00 şi se va desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, informează directorului instituţiei, Viorel Brînză, într-un comunicat de presă. Pe aceeaşi scenă, nu de puţine ori, artistul a încântat auzul sucevenilor cu colinde alese, înaintea sărbătorilor de iarnă.

Paul Ciprian Surugiu a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice, însă, în paralel cu aceste studii, în particular, acesta a urmat cursuri de canto. Colaborează cu Marius Ţeicu (compozitor şi profesor), Carmen Aldea – Vlad (textier), obţinând trofeul de cristal la festivalul “Şlagărul de aur” de la Minsk şi impresionând întreaga presă românească şi internaţională. De asemenea a luat şi premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, intitulat “Spre rai”.

Cântăreţul de muzică uşoară şi-a ales porecla folosind 50 de biletele cu cuvinte din dicţionarul spaniol-român, din care a extras cu ochii închişi unul. Aşa s-a nimerit să fie ales numele de “Fuego”, cu care de altfel a şi rămas.

Biletele la concertul “Rugă pentru flori” costă 35 lei (25 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în limita a 100 de bilete).


Intră acum și în grupul de