Municipiul Rădăuți se pregătește de sărbători: Primarul Bogdan Loghin invită comunitatea să împodobească bradul în cadrul Târgului de Iarnă


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, administrația rădăuțeană pregătește un program festiv în cadrul Târgului de Iarnă, iar primarul Bogdan Andrei Loghin face o invitație specială pentru locuitorii orașului. Astfel, rădăuțeni de toate vârstele sunt așteptați vineri, 8 decembrie, începând cu ora 17.00, în fața statuii ecvestre, pentru a împodobi bradul cu propriile ornamente.

Această activitate inedită face parte din ciclul de manifestări organizate în colaborare cu instituțiile de învățământ locale, care vor participa activ la Târgul de Iarnă. Grădinițele, școlile gimnaziale și liceele vor deschide standuri cu produse specifice sezonului, iar fondurile obținute vor fi gestionate de către Asociațiile de Părinți.

Programul detaliat al Târgului de Iarnă este următorul:

Vineri, 8 decembrie:

  • Ora 15.00 – Târgul de iarnă al grădinițelor din Rădăuți și Colindul celor mici.
  • Ora 17.00 – Împodobirea colectivă a bradului și sosirea Moșului Nicolae.

Sâmbătă, 9 decembrie:

  • Ora 12.00 – Târgul de iarnă al școlilor gimnaziale din Rădăuți.
  • Ora 13.00 – „Feeria Crăciunului” – Concertul orchestrei „Florile Bucovinei”.

Duminică, 10 decembrie:

  • Ora 12.00 – Târgul de iarnă al colegiilor din Rădăuți și Colindul liceenilor.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții vor avea ocazia să se bucure de tradiționalele bucate de iarnă, printre care porcul la proțap, șorici și jumări, brânzeturi și vin fiert, oferite la standurile special amenajate.

Primarul Bogdan Andrei Loghin îi așteaptă pe toți locuitorii Rădăuțiului să se alăture acestei sărbători comunitare și să contribuie la atmosfera festivă a orașului.


Intră acum și în grupul de