Acasă Evenimente „De Crăciun caută-ți un bunic”- Spectacolul Caritabil de Crăciun organizat de Colegiul...

„De Crăciun caută-ți un bunic”- Spectacolul Caritabil de Crăciun organizat de Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a adunat peste 300 de spectatori și tineri talentați


Intră acum și în grupul de

 Ușor, ușor a mai trecut un an, cu bucurii, cu speranțe și cu certitudinea sărbătorii Crăciunului și a faptelor bune în prag de iarnă.

Elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului au adus în sufletele oamenilor spiritul bunătății prin intermediul Spectacolului Caritabil intitulat  ,,De Crăciun caută-ți un bunic”.



Acesta s-a desfășurat în data de 13 decembrie la Centrul Cultural Gura Humorului și a pus în scenă tinere talente din domenii variate.

De la o scenetă cu tematică de Crăciun, la colinde și alte momente artistice ce aminteau de mirosul de brad și prăjiturile bunicii, spectacolul a încântat publicul.

Anul acesta Moș Crăciun ajunge în casele bunicilor fără nepoți, care nu se pot bucura de surâsul rudelor în prag de sărbătoare, prin intermediul unor pachete alimentare consistente, care se vor realiza cu suportul financiar de la spectacol.

Suma de 13.605 lei a fost strânsă cu ajutorul tuturor spectatorilor prezenți, dar și a sponsorilor care au contribuit financiar la strângerea fondurilor: S.C. Bioscem S.R.L., Birou Notarial Lăcrămioara Gabriela Pelepco, Cabinet de Medicina Internă dr. Gemănari Elena, SC. Bigsofmar SRL, restaurantul Restro, S.C Apollo Silver Gold S.R.L, S.C Golea S.R.L și Pensiunea Indra.

Lumea devine mult mai primitoare când ai un diamant care să o lumineze, iar acum, în prag de sărbătoare, elevii Colegiului ,,Alexandru cel Bun”, spectatorii, și toți oamenii buni ce le-au fost alături, au ales să dăruiască speranță și bucurie. Sărbători pline de bucurie tuturor!

(Delia-Gabriela Rusu, președinte al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version