Acasă Politica Primarul PMP al comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, se alătură echipei PNL la...

Primarul PMP al comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, se alătură echipei PNL la următoarele alegeri


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, primar la primul mandat, ales pe lista PMP a anunțat, luni, printr-o declarație de presă, că urmează să se alăture echipei PNL.

„În anul 2020 am candidat și am câștigat alegerile pentru funcția de primar pe listele PMP. Având în vedere ultimele evoluții ale PMP, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din localitatea Marginea, care m-a votat, optez ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar să mă alătur echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de mine, m-au sprijinit și au sprijinit efectiv toate proiectele comunei Marginea”, arată primarul Gheorghe Lazăr.



Potrivit acestuia, comuna Marginea are cele mai mari proiecte demarate în ultimii 30 de ani, în special marile proiecte de apă-canal și gaze naturale, urmate de proiecte de infrastructură (poduri și drumuri), energie electrică, precum și de modernizarea școlilor.

„Toate proiectele pe care am reușit să le implementez la nivelul localității le-am realizat alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali și cu sprijinul Consiliului Județean. Cunosc bine programul de dezvoltare al județului Suceava susținut de administrația publică liberală județeană și mă regăsesc în totalitate în aceste proiecte de dezvoltare a localității noastre”, a arătat Lazăr.

El a dat asigurări locuitorilor localității Marginea că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut în fața lor și în 2020, dar într-o echipă puternică, foarte bine organizată așa cum este echipa liberală, va putea și mai bine performa pentru interesul localității Marginea.

„Este o responsabilitate mare și sunt conștient de importanța deciziei pe care am luat-o în interesul cetățenilor localității. Contez foarte mult și pe sprijinul consătenilor pentru a dezvolta împreună o comună prosperă și atractivă. Rugămintea este să rămâneți alături de noi pe drumul pe care am pornit, pentru un viitor mai bun”, a precizat Gheorghe Lazăr.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version