Horatiu Malaele revine pe scena suceveana in piesa „Dineu cu Prosti”


Intră acum și în grupul de

După ce a încântat publicul sucevean cu rolul interpretat în spectacolul “Cafeneaua”, marele actor Horaţiu Mălăele revine pe scena Casei de Cultură, marţi, 31 mai, de la ora 20.00, când va juca în comedia “Dineu cu Prosti”, regizată de Ion Caramitru.

Din distribuţia piesei de teatru fac parte: Horaţiu Mălăele, Şerban Ionescu, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone / Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.

Piesa de teatru „Dineu cu proşti” este o comedie ce are ca temă … prostia. Totul pleacă de la ideea năstruşnică de a organiza un dineu, ce are ca invitaţi amici intelectuali, snobi şi sarcastici. Ei participă la titlul de „prost perfect”, însă fără ca ei să aibă habar. Finalul piesei este o lecţie de viaţă ce vă va pune pe gânduri, “în final: cine e prostul?”

Preţul biletelor este de 100 lei (80 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în limita a 100 de bilete) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură, al cărui program se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718.


Intră acum și în grupul de