“Cocktail Music”, in Club Babylon Suceava


Intră acum și în grupul de

Club Babylon Suceava pregăteşte pentru seara de joi, 19 mai, un program special dedicat studenţilor, intitulat Cocktail Music, unde invitaţii vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, anunţă reprezentanţii clubului sucevean.

Potrivit aceleiaşi surse, petrecerea dedicată studenților din Universitatea Suceava va fi întreţinută de Dj Sancez, noul rezident al Clubului Babylon Suceava. Totodată, se pare că barmanii vor pregătit o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional.

Petrecere întreţinută de animatoare nu este recomandată minorilor!

Club Babylon invita sucevenii la o “Petrecere lăutărească”

Club Babylon Suceava invită sucevenii, vineri, 20 mai, la o “Petrecere lăutărească”, în cadrul căreia vor fi oferiţi metri de tequila din partea casei, alături de super ofera de 3 lei pe shot!

Conform organizatorilor, intrarea este gratuită!

“No Rules cu Dj Sancez”, numai in Babylon Suceava

În seara de sâmbătă, 21 mai, Club Babylon Suceava provoacă din nou sucevenii la distracție, în cadrul programului No Rules.

Potrivit organizatorilor, petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Sancez şi o atmosferă incendiară creată de spectacolul special al animatoarelor, care vor dansa într-un show de lumini ameţitor. În week-end contiună şi super ofertele la votca şi whisky!

Petrecerea întreţinută de animatoare nu este recomandată minorilor!

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725.

Ofertele speciale ale acestei săptămâni sunt:
O sticlă de Votca + Nectar, la preţul de 80 lei;
O sticlă de Whisky + 2 Energizante, la preţul de 120 lei;
Un metru de tequila, la preţul de 30 lei.

În plus, reprezentanţii Club Babylon Suceava informează că aniversaţii care aleg să îşi petreacă ziua de naştere alături de prietenii lor în clubul sucevean, vor primi din partea casei o şampanie cadou.


Intră acum și în grupul de