Preselectii pentru “Miss Galleria 2011”, la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu artistul Lucian Dragotă şi agenţia de fotomodele Fresh Models invită sucevenii sâmbătă, 21 mai, la Miss Galleria 2011, prilej cu care joi, 19 mai, vor avea loc preselecţii în acest sens, anunţă departamentul de PR din cadrul Galleria Mall.

Potrivit sursei mai sus citate, evenimentul va începe la ora 17.00, la etajul complexului comercial, iar în programul acestuia vor fi incluse prezentări de ţinute casual, ţinute sport şi rochii de seară, precum şi un super recital marca Lucian Dragotă şi Crystina! Miss Galleria 2011 este un concurs susţinut şi sponsorizat de Umbro România.

Preselecţiile pentru acest concurs vor avea loc joi, 19 mai 2011, de la ora 18.00, la Galleria Mall Suceava.

Informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0722/153.020.

Teatrul “Vasilache” pregăteşte prichindeilor “Trăistuţa cu poveşti”, la Galleria Mall Suceava

Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta sâmbătă, 21 mai, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Trăistuţa cu poveşti”. Accesul este gratuit, anunţă departamentul de PR din cadrul Galleria Mall.

Potrivit aceleiaşi surse, după program, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Mini playback show

Toți copii talentați sunt invitați joi, 19 mai 2011, începând cu ora 18.00 şi duminică, 22 mai, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava să-şi exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.


Intră acum și în grupul de