De 1 iunie, Iulius Mall Suceava pregateste „Lumea Copiilor”


Intră acum și în grupul de

Lumea copiilor va fi serbată miercuri, 1 iunie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, în Iulius Mall Suceava, de la ora 17.00, anunţă departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, spectacolul include prezentări de modă cu copii şi pentru copii ale magazinelor din mall şi momente artistice susţinute pe scena de la etaj, de trupe de dansuri moderne de la Palatul Copiilor Suceava. Baloane, concursuri cu multe premii şi surprize dulci îi aşteaptă pe prichindeii veniţi la sărbătoarea lor din Iulius Mall.

Târgul Colecţionarilor – Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall Suceava a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă şi duminică, respectiv 4 şi 5 iunie 2011, anunţă departamentul de PR al complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

Târg de-o şchioapă, la Cărtureşti – Până pe 1 iunie, inclusiv, librăria Cărtureşti este un vast loc de joacă pentru a bucura micuţii. Tot miercuri, de la ora 18.00, ceainăria redevine un tărâm al poveştilor copilăriei la care pot fi părtaşi şi părinţii şi bunicii, anunţă echipa Cărtureşti.


Intră acum și în grupul de