Shopping City Suceava organizeaza KIDS’ DAY


Intră acum și în grupul de

Copii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi duminică, 5 iunie, de la ora 11.00, la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei, în cadrul programului intitulat KIDS’ DAY, anunţă într-un comunicat de presă, Lorelai Mironescu, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

În document se arată că distracţia va începe cu o demonstaţie de dans oferită de grupul de copii de la Şcoala de dans Master Dance Suceava. Şcolile din Municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.000 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 500 lei, iar cei prezenţi vor putea participa la concursul de desene pe asfalt, karting şi minifotbal. În Zona Food cei mici se vor bucura de toboganul gonflabil şi pot participa la karaoke.

Potrivit aceleiaşi surse, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus vor organiza o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi.

“Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Alexandria Librarii, Champion, Vivo Kids, Fox, Betty Ice, Pista de karting Tokyo Drift, Terenul de minigolf, Master Dance, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus, precum şi reviste Cutezatorii”, asigură Lorelai Mironescu.


Intră acum și în grupul de