Oamenii Dreptății Suceava: o seară cu povești autentice, muzică, teatru și poezie pe scena Teatrului „Matei Vișniec”


Intră acum și în grupul de

Profesioniști din justiție, jurnaliști, antreprenori, pompieri, experți din sectorul ONG, studenți și artiști urcă pe 11 aprilie de la ora 18:00 pe scena Teatrului Municipal ,,Matei Vișniec” Suceava în cadrul spectacolului Oamenii Dreptății.

Potrivit organizatorilor, show-ul Oamenii Dreptății este unul despre dreptate în sens larg și despre cum aceasta este egală cu suma oamenilor care cred în ea și care zi de zi o transformă în realitate prin alegerile pe care le fac atât în viețile personale, cât și în profesiile pe care le practică.

Cosmin Savu – jurnalist România te iubesc, ProTV, Cristina Iacoban – antreprenor local, Emanuel Iavorenciuc – omul din spatele paginii Istoria pe răzătoare, Iustina Năstasă, avocat specializat în inteligența artificială, Alin Găleată – maior ISU Suceava,  Andreea Vîlcu – jurnalist Libertatea, Oana Filip –  community builder Iași,Luca Ciubotaru, fondatorul Asociației Rădăuțiul Civic sunt doar câțiva din cei care vor urca pe scena Oamenii Dreptății Suceava. Vor spune pe scenă povești din viețile personale și profesionale, într-un spectacol care se va completa cu momente de poezie contemporană, teatru, film scurt și un concert semnat de Paul Tihan (artist poetry-rock).

„Oamenii Dreptății este un spectacol ajuns la a șaptea ediție. Deși am început în București, ne-am dorit să ajungem cu el și în mai multe orașe din țară. În anii trecuți am dus poveștile în Timișoara și Iași, iar anul acesta ne propunem să ajungem în alte cinci orașe. Suceava este primul dintre ele și abia așteptăm să ne întâlnim cu publicul într-o seară în care oamenii pun punctul pe i, cu mult curaj, dar și multă vulnerabilitate și emoție. Credem foarte tare în puterea poveștilor pe care le trăiesc oamenii din jurul nostru, în puterea comunității!”, a declarat Doru Toma, inițiatorul seriei de spectacole Oamenii Dreptății.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook, iar lista completă de speakeri și momente va fi anunțată pe paginile de Facebook și Instagram oficiale.


Intră acum și în grupul de