Simon Chouf este invitatul Alianței Franceze Suceava la evenimentul „Cântărețul lunii”


Intră acum și în grupul de

În cadrul seriei de evenimente „Le chanteur du mois/Cântărețul lunii”, Alianța Franceză din Suceava aduce în atenția publicului sucevean o figură emblematică a scenei muzicale francofone: Simon Chouf. Evenimentul online va avea loc miercuri, 3 aprilie 2024, începând cu ora 18:00, și este deschis publicului larg, adresându-se tuturor celor pasionați de muzica franceză și francofonă.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a aproape 15 ani, Simon Chouf a devenit o prezență inconfundabilă în peisajul muzical din Toulouse. Originar din această vibrantă comunitate muzicală, Chouf a cucerit audiențele prin creativitatea sa neobosită și diversitatea sa artistică.

Născut în Troyes și îndrăgostit de muzică încă din copilărie, Simon Chouf și-a făcut debutul pe scena muzicală la o vârstă fragedă și de atunci a continuat să evolueze și să își perfecționeze arta. Cu cinci albume la activ (L’homme à tête de Chouf, Tête de clou, Volatils, Simon Chouf & Le Hardcores Trio, Awesome) și numeroase colaborări cu artiști locali și naționali, Chouf a demonstrat versatilitatea sa și abilitatea de a experimenta diverse genuri muzicale.

După o scurtă pauză creativă, Simon Chouf a revenit în septembrie 2023 cu o energie reînnoită și un entuziasm proaspăt. Cu deviza sa „A l’attaque!”, Chouf promite să exploreze noi teritorii sonore și textuale, dornic să își surprindă și să îşi încânte fanii cu creațiile sale inovatoare.

Pentru a participa la evenimentul online dedicat promovării muzicii franceze și francofone, publicul sucevean este invitat să acceseze link-ul: https://meet.google.com/xxw-cpev-vui.


Intră acum și în grupul de