„Salonul Auto Bucovina”, la editie aniversara. Afla unde si cand va avea loc expozitia


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, invită sucevenii la cea de-a X-a ediţie a Salonului Auto Bucovina şi a IV-a ediţie a EXPO FINANCE 2011, unde vor avea posibilitatea să admire şi să testeze cele peste 55 de modele, ale celor peste 20 de mărci de autoturisme prezente în cadrul salonului, informează în cadrul unui comunicat de presă, reprezentanţii Shopping City Suceava.

Potrivit sursei menţionate mai sus, expoziţia se va desfăşura în perioada 23 – 26 iunie 2011, în parcarea Shopping City Suceava şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

În comunicat se arată că manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme – de teren, microbuze, autocare, vehicule utilitare uşoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, ATV-uri, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, Car Audio & Security, tuning, inchirieri auto, şcoli de şoferi, echipamente şi aparate pentru sport şi agrement ş.a.

Evenimentul se va bucura de prezenţa activă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

“Totodată, pe perioada evenimentului vor avea loc spectacole, demonstraţii de karting şi motociclete, precum şi sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie”, mai informează reprezentanţii Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de