Trupa suceveana Odyssey ar putea canta in deschiderea concertului sustinut de Bon Jovi la Bucuresti. Afla aici care sunt sansele


Intră acum și în grupul de

Îndrăgita trupă de muzică rock Odyssey din Suceava ar putea concerta în faţa a 50.000 de spectatori, pe aceeaşi scenă pe care va concerta în data de 10 iulie, la Bucureşti şi celebra trupă Bon Jovi.

Iniţiativa aparţine unuia dintre organizatorii concertului, şi anume Radio Rock FM, care oferă trupelor de rock din toată ţara posibilitatea de a se înscrie într-un concurs, în care, în urma votului online, se va decide ce trupă de rock va cânta în deschiderea concertului Bon Jovi.

Contactat telefonic, liderul trupei Odyssey, Cristi Rangu a declarat pentru NewsBucovina.ro: „În parte, noi am crescut şi ne-am format cu trupa Bon Jovi. Activăm ca şi trupă din anul 1996, iar dacă am reuşi performanţa de a cânta în deschiderea Bon Jovi, pentru noi ar fi o onoare şi, bineînţeles, o încununare a meritelor noastre ca şi trupă rock”, a precizat Rangu.

Trupa suceveană are mari şanse de reuşită, până în prezent cumulând peste 1000 de voturi din partea fanilor săi. Cei care doresc să acorde un vot formaţiei Odyssey, o pot face accesând site-ul www.rockfm.ro.

Înscrierea formaţiilor în concurs s-a făcut începând cu data de 27 iunie şi continuă până la data de 3 iulie 2011.

Bon Jovi va concerta în România, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică, 10 iulie, în cadrul celui mai bine vândut turneu din lume Bon Jovi Open Air.

Statisticile arată că în prezent, la nivel global au fost vândute 125.000.000 de albume Bon Jovi, numărul fanilor care au văzut un concert Bon Jovi fiind de 35.000.000, iar totalitatea audienţei proiectate în timpul turneului mondial 2010 – 2011 indicând cifra de 3.000.000.


Intră acum și în grupul de