500 de vouchere gratuite in valoare de 50 de lei, la deschiderea unui nou magazin in Galleria Mall Suceava. Afla aici numele reprezentantei


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava deschide începând cu data de 1 iulie 2011, la parterul complexului comercial, cel mai mare magazin monobrand din Suceava, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piaţa românească, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei amintite, Eponge Fashion Paris vine cu o ofertă variată de accesorii (genţi, încălţăminte, pălării) şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi. Conceput ca un magazin de îmbrăcăminte și accesorii bazat pe un design avangardist, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, magazinul este delimitat în două părţi, în acestea găsindu-se acesorii pentru fiecare gen în parte. De la mocasini și până la ochelari de soare, pe toate le puteţi găsi sub mărcile Eponge Fashion, la o calitate bună și un preț acceptabil.

În document se mai arată că Eponge Fashion este situat la parterul complexului comercial Galleria Mall Suceava, iar suprafața pe care funcționeză este una generoasă, oferind posibilitatea cumpărătorilor de a se relaxa într-un cadru elegant.

Galleria Mall Suceava doreşte să marcheze acest eveniment print-o campanie promoţională specială! Astfel, primii 500 de vizitatori (nu neapărtat şi cumpărători) ai magazinului Eponge Fashion Paris, vor primi cadou un voucher în valoare fixă de 50 de lei, pe care-l pot utiliza pentru cumpărături din acest magazin!
Vineri, 1 iulie 2011, începând cu ora 09.00, sucevenii sunt invitaţi la deschiderea magazinului Eponge Fashion Paris.

Situat pe una dintre cele mai importante artere de circulaţie din Suceava, la intrarea în municipiu dinstre Fălticeni, complexul comercial Galleria Mall a devenit în ultima perioadă unul dintre punctele comerciale de interes general pentru suceveni, punând la dispoziţie atât magazine de fashion, dar şi spaţii tip horeca şi de prestări servicii. Printre mărcile pe care suntem onoraţi să le găzduim se numără House of Art, Fox, Mondex, Tina R, New Fashion, Gotech, Umbro, Leonadro, Lumea copiilor, Imedio, Hanul trecătorului, primul mini-cinema 3D din Suceava, precum şi supermarketul Penny Market.


Intră acum și în grupul de