Un incendiu puternic a distrus agoniseala de o viata a unui gospodar din Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava. Vezi de la ce au pornit flacarile


Intră acum și în grupul de

Un gospodar din comuna Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, a rămas fără nimic după ce un puternic incendiu izbunit joi dimineaţă i-a distrus întreaga gospodărie.

Conform cercetările făcute de pompieri la faţa locului, flăcările au izbucnit în urma unui scurtcircuit electric produs de frigiderul omului.

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 06:40 de minute, la faţa locului prezentându-se Detaşamentul de pompieri Suceava şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mitocu Dragomirnei care au intervenit cu patru autospeciale de stingere.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, la sosirea pompierilor incendiul se manifesta violent la casa de locuit, şura şi bucătăria de vară, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

După aproape trei ore de luptă cu focul, incendiul a fost stins, dar în urma lui a rămas numai cenuşa din întreaga gospodărie.

Flăcările au distrus casa de locuit construită din lemn şi acoperită cu tablă, şura ridicată tot din lemn şi acoperită cu azbociment şi bucătăria de vară. În incendiu au pierit şi 26 de păsări de curte şi şase iepuri de casă.


Intră acum și în grupul de