Circa 1000 de persoane la deschiderea celui mai mare magazin monobrand din Suceava


Intră acum și în grupul de

Parterul complexului comercial Galleria Mall Suceava a fost luat cu asalt de suceveni încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, când a avut loc inaugurarea celui mai mare magazin monobrand din Suceava, Eponge Fashion Paris, un nou brand pe piaţa românescă ce face parte din consorţiul de magazine House of Art, alături de mărci deja binecunoscute ca Levi’s sau Fox.

Potrivit reprezentanţilor Galleria Mall Suceava, campania promoţională inedită prin care s-au oferit în mod gratuit primilor 500 de vizitatori câte un voucher promoţional în valoare de 50 de lei, pentru cumpărături în magazin, a reuşit să atragă un număr impresionant de suceveni, în numai trei ore, pragul magazinului Eponge Fashion Paris fiind trecut de nu mai puţin de 1000 de persoane.

“Magazinul vine în întâmpinarea sucevenilor cu o ofertă variată de accesorii (genţi, încălţăminte, pălării) şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi. Conceput ca un magazin de îmbrăcăminte și accesorii bazat pe un design avangardist, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, magazinul este delimitat în două părți, în acestea găsindu-se acesorii pentru fiecare gen în parte. De la mocasini și până la ochelari de soare, pe toate le puteți găsi sub mărcile Eponge Fashion Paris, la o calitate bună și un preț acceptabil.

De menţionat că în perioada 2-5 iulie 2011, Galleria Mall Suceava în parteneriat cu Eponge Fashion Paris şi Penny Market organizează o nouă campanie promoţionale al cărei mecanism este unul simplu şi provocator. Astfel, zilnic, primii 100 de cumpărători ai magazinului Penny Market care achiziţionează produse de minim 50 de lei, primesc instant un voucher de cumpărături cadou de 50 de lei ce poate fi folosit în magazinul Eponge Fashion Paris!

Situat pe una dintre cele mai importante artere de circulaţie din Suceava, la intrarea în municipiu dinstre Fălticeni, complexul comercial Galleria a devenit în ultima perioadă unul dintre punctele comerciale de interes general pentru suceveni, punând la dispoziţie atât magazine de fashion, dar şi spaţii tip horeca şi de prestări servicii. Printre mărcile pe care suntem onoraţi să le găzduim se numără House of Art, Fox, Mondex, Tina R, New Fashion, Gotech, Umbro, Leonadro, Lumea copiilor, Imedio, Hanul trecătorului, primul mini-cinema 3D din Suceava, precum şi supermarketul Penny Market”, mai informează reprezentanţii Galleria Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de