Carnaval și paradă a costumelor de „Ziua Copilului” la Muzeul de Științele Naturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei invită toți copiii să se alăture festivităților dedicate Zilei Copilului pe 1 iunie, începând cu ora 11:00, la Muzeul de Științele Naturii. Evenimentul promite o zi plină de distracție și surprize pentru cei mici.

Programul evenimentului:

Carnaval și paradă a costumelor: Copiii sunt încurajați să-și îmbrace cele mai frumoase costume de flori, prințese, fluturași, marinari, pirați, dinozauri sau ursuleți și să participe la o paradă specială.

Jocuri și concursuri: După paradă, vor urma diverse jocuri în aer liber și concursuri pe teme inspirate din lumea plantelor și a animalelor, menite să stimuleze curiozitatea și creativitatea celor mici.

Voie bună și distracție: Atmosfera va fi animată cu muzică, dans și multe activități interactive, asigurându-se că toți participanții se vor bucura de momente de neuitat.

Evenimentul va fi completat de numeroase surprize dulci care vor aduce un plus de bucurie pentru toți copiii prezenți.

Muzeul Național al Bucovinei a pregătit această zi specială cu atenție pentru a oferi copiilor o experiență memorabilă într-un cadru educativ și recreativ. Toți copiii și părinții sunt invitați să se alăture și să petreacă împreună o zi de neuitat.


Intră acum și în grupul de