Cel mai premiat fotograf oradean isi verniseaza expozitia „ALTER EGO” la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Clubul Artelor Vizuale situat în incinta Shopping City Suceava va găzdui luni, 11 iulie, începând cu orele 17:00, vernisajul expoziţiei fotografice intitulată „ALTER EGO”, informează Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul complexului comercial sucevean. Potrivit acesteia, cele 50 de imagini (de dimensiuni 30×40 cm) reunite în cadrul expoziţiei înfăţişează nişte manechine din spaţiile comerciale şi poartă semnătura dr. Teodor Radu Pantea (E.FIAP).

“Încerc să vă propun, celor ce vedeţi această expoziţie, o clipă de gândire. Poate, că mâine, aceste << obiecte >> vor sfârşi în depozite prăfuite. Vremea le va deteriora, tendinţele le vor înlocui, cei pe care i-au servit le vor << debarasa >>… Chipuri asemenea multora dintre noi vor dispărea în neant. Dar atât cât au fost printre noi ne-au adresat o invitaţie la o convieţuire pe care puţini am înţeles-o. Nu am înţeles, decât poate câţiva, că erau un ALTRE EGO al multora dintre noi. Sper că eu sunt unul dintre cei puţini care au înţeles…”, este mesajul transmis de autorul fotografiilor.

Anca Ciutac mai informează că artistul fotograf este lector la Facultatea de Arte Vizuale şi la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Jurnalism din Oradea şi a expus fotografii în 43 de ţări de pe toate continentele în peste 400 de saloane foto personale sau de grup, interne sau internaţionale. A primit 192 de premii şi menţiuni la 268 de concursuri internaţionale de fotografie din 42 de ţări. Cel mai recent premiu obţinut de artistul orădean este medalia de aur a Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) la cel de-al şaselea Concurs Internaţional de Fotografie Feroviară, de la Szczecin, Polonia.

Expoziţia “ALTER EGO” poate fi vizitată în perioada 11 – 29 iulie 2011.


Intră acum și în grupul de