Jefuiti in timp ce dormeau. Hotii au luat tot ce au gasit mai de pret dintr-o gospodarie din Paltinoasa


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă dimineaţă o familie din comuna Păltinoasa, judeţul Suceava, s-a trezit că a rămas fără nimic din ce aveau mai de preţ. Bărbatul, de 83 de ani şi soţia acestuia s-au trezit fără bunuri, după ce pe parcursul nopţii persoane necunoscute le-au furat lucrurile din casă în timp ce ei dormeau liniştiţi.

Cercetările făcute de poliţişti au stabilit că “hoţii au pătruns în locuinţă prin pod, în timp ce proprietarul casei dormea împreună cu soția sa, iar dintr-un hol au sustras 2.000 lei care se aflau pe o masă, iar din altă cameră un DVD Player”.

Spărgătorii nu au plecat până când nu au luat cu ei și mai multe sticle de băuturi alcoolice găsite prin casă, pesemne pentru a sărbători reuşita furtului.

Tot cu gândul la băutură au fost şi mai multe persoane care au dat o spargere în magazia unei societăţi, tot în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aici însă autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au fost atât de dornici să consume alcool încât au spart efectiv un zid al clădirii care adăposteşte şi o sală de jocuri electronice.

“În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că, în spatele sălii de jocuri se află o anexă care nu aparţine societăţii, iar autori necunoscuţi au spart zidul acesteia, care pe partea exterioară era deteriorat de intemperiile vremii, au pătruns în interior şi după ce au forţat uşa din termopan a magaziei sălii de jocuri, au pătruns în interiorul acesteia şi au sustras patru cartuşe de ţigări şi două sticle de alcool, toate în valoare de 800 lei”, ne-a comunicat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Ce nu înţeleg oamenii legii este faptul că deşi sala de jocuri era asigurată cu sistem de alarmă conectat la o firma de pază, reprezentanţii acesteia au declarat că nu le-a fost semnalată nici o alarmă la unitatea în cauză. “La faţa locului, s-a efectuat o simulare pentru a se verifica sistemul de alarmă, constatându-se că acesta este în perfectă stare de funcţionare, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a mai adăugat Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de