La Galleria Mall Suceava se joaca “James si piersica uriasa”. Vezi cand este programat spectacolul

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 30 iulie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “James şi piersica uriaşă”, informează în cadrul unui comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activităţi de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!