Splendide rochii de mireasa la preturi accesibile, la HM MARIAJ, in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

HM MARIAJ aduce în Iulius Mall Suceava ţinute splendide şi accesorii rafinate pentru cele mai importante evenimente din viaţa clienţilor săi: nuntă şi botez, anunţă departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, în salonul deschis la parterul shopping mall-ului, între Valentini Bianco şi Coton, fiecare rochie de mireasă spune o frumoasă poveste. Fiind cel mai important detaliu în ziua nunţii, rochia conferă încredere în propria frumuseţe şi feminitate, de aceea HM MARIAJ răspunde preferinţelor clientelor şi capriciilor modei. O noutate oferită în Iulius Mall de HM MARIAJ vor fi capele, din blană naturală şi artificială, pentru mirese, naşe sau toalete elegante. Produse în atelierele proprii, impozantele rochii – majoritatea albe, dar şi colorat decorate – pot fi complet accesorizate. Voaluri, cocarde, coşuleţe, pernuţe pentru verighete şi multe alte lucruri importante nunţii sunt într-o gamă variată la HM MARIAJ. Chiar şi buchetele de mireasă sau podoabele florale pentru lumânări şi decorarea sălii pot fi alese în magazin din cataloage.

„Şi domnişoarele de onoare şi fetiţele care vor să se simtă prinţese la astfel de evenimente găsesc o colecţie impresionantă de modele, materiale şi mărimi, unele confecţionate şi la comandă. HM MARIAJ a venit în întâmpinarea clienţilor Iulius Mall şi cu accesorii complete pentru botez”, menţionează reprezentanţii complexului comercial.

HM MARIAJ se numără printre puţinii producători din România de rochii de mireasă şi are o impresionantă experienţă. De 35 de ani, calitatea, eleganţa şi preţurile accesibile îi recomandă pe piaţa din nordul ţării şi nu numai.


Intră acum și în grupul de