Invazia reducerilor de vara la Shopping City Suceava. Afla aici cum poti castiga un sejur de 7 zile in Turcia


Intră acum și în grupul de

Magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă în această perioadă clienţii cu reduceri de până la 80%, alături de oferte speciale la colecţiile de vară, iar cei care încă nu s-au bucurat de concediu, sau de câteva zile de relaxare, pot câştiga unul dintre premiile oferite la tombolă, transmite într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

“În luna soldărilor şi reducerilor finale la articolele de vară, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client îşi poate reînnoi complet garderoba. Cu siguranţă ofertele sunt pe placul tuturor: New Yorker– reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Fox, Killtec, Pada Murre, Benvenuti, Champion – până la 70%, Deichmann – cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere, sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit. “Erros”, “Moda Miss”, “Otter”, “Insense” – până la 50% reducere, iar “La Bionda”, la cumpărarea unui costum pentru bărbaţi primiţi o camaşă gratis. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în “B&B Collection” şi “Ina Center”, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la “Meli Melo”. La “PlusOptic” ai discount-uri echivalente cu vârsta ta pentru toate modele de rame, iar la “Optiblu” ai 50% reducere la a doua pereche de ochelari achiziţionată, alături de rama care se vinde la 1 leu”, precizează în comunicat Anca Ciutac.

Este important de menţionat faptul că şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. De exemplu, în magazinul “La Wenice” se pot achiziţiona anumite produse la jumătate de preţ, sau la achiziţionarea a două produse, al doilea se primeşte gratuit.

Pentru cei care doresc să achiziţioneze obiecte de mobier sau decoraţiuni, “Mobexpert” şi magazinul “D’otto” îi aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, cu menţiunea că la “Bobo Shop” reducerile sunt de până la 40%.

În comunicat se mai arată că în catalogul “Media Galaxy“ se găsesc produse cu reduceri de până la 50%, iar la reprezentanţa “Flanco” la toate produsele este oferită valoarea TVA-ului cadou, precum şi posibilitatea de a cumpăra în 24 de rate, fără dobândă. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă sucevenii pot profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

“Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă hypermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50% şi lichidări la sute de produse.

În perioada 29 iulie – 28 august 2011 toţi cei care fac cumpărături de minim 50 lei pe un bon de casa din magazinele din Shopping City Suceava cu excepţia Baumax Suceava, pot participa la tombolă şi pot câştiga premii oferite de hypermarketul Carrefour şi Mobexepert, vouchere de cumpărături şi marele premiu: un sejur de 7 zile în Turcia All Inclusive pentru două personae, oferit de EcoHoliday”, specifică Anca Ciutac.


Intră acum și în grupul de