Povesti captivante la “Târgul Colectionarilor” din Iulius Mall Suceava

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall Suceava a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean va avea loc, din nou, sâmbătă şi duminică, respectiv 6 şi 7 august 2011, informează într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, va aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

Atelierul de vacanţă – Până pe data de 11 septembrie 2011, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor, anunţă într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul Iulius Mall Suceava.

În document se arată că: <> lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau prin culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom << scrie >> în culori, propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte, sau vor alege să savureze un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, a jocului şi a poveştilor, o lume care transpune şi remodelează magia frumosului prin ochii unui copil >>, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

Aşadar, în fiecare marţi, de la ora 17.30, la Cărtureşti va avea loc: Ora de joacă, cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la 18.00, Seara de poveşti, cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, Atelier de creaţie, cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, Atelier Origami, cu Luana Popa.