Rechizite si recomandari noi, la Libraria Carturesti din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti invită elevii şi părinţii, în perioada 19 august 2011 – 10 octombrie 2011, să beneficieze de programul „Şcolărești la Cărturești”, informează grupul de PR din cadrul complexului comercial.

„A venit timpul să te pregătești pentru un nou an de școală. La fel ca anul trecut, librăria se transformă în cea mai primitoare sală de clasă, iar școlile partenere vin în întâmpinarea noului an școlar cu ateliere de creativitate, lecții distractive și recomandări pentru părinți”, asigură organizatorii.

Se acordă reduceri de 10% la toate produsele din târg pentru cumpărături de minimum 100 de lei.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall, în perioada 26 şi 28 august 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului. Standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici, asigură reprezentanţii Iulius Mall Suceava.

Atelierul de vacanţă – Până pe data de 11 septembrie 2011, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă, unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor. „Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi prin a ne descoperi spaţiul cu toate surprizele sale, iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom << citi >> lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau prin culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom << scrie >> în culori, propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi vor putea savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, a jocului şi a poveştilor, o lume care transpune şi remodelează magia frumosului prin ochii unui copil”, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

Aşadar, în fiecare miercuri, la Cărtureşti va avea loc, de la 18.00 – “Seara de poveşti”, cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, “Atelier de creaţie”, cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, “Atelier Origami”, cu Luana Popa, asigură gazdele librăriei Cărtureşti.


Intră acum și în grupul de