Ovidiu Dontu: „PDL a facut o mare greseala cand ne-a aratat ca poate incalca atat de mult legea” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Va fi greu pentru USL să înfrângă „caracatiţa PDL”. La această concluzie a ajuns preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care a participat la campania electorală din colegiul 6 Neamţ, unde duminică s-au desfăşurat alegeri parţiale pentru un loc de deputat.

Liderul PSD Suceava a spus în conferinţa de presă de joi că a identificat şapte tentacule ale caracatiţei PDL, printre care mita electorală, prin oferirea de bani alegătorilor, sau mita bugetară, prin investiţii făcute în campania electorală, constatând că în acea perioadă s-a început asfaltarea unor drumuri şi a arătat că se punea asfalt chiar direct peste iarbă.

Donţu consideră că PDL a făcut o mare greşeală la alegerile parţiale de la Neamţ când a arătat că poate încălca atât de mult legea, subliniind că USL va adopta măsuri pentru a limita cât mai mult fraudarea alegerilor.

El a mai declarat că înfometarea populaţiei României a fost premeditată de PDL pentru ca oamenii să fie extrem de vulnerabili la o pungă de făină sau o sticlă de ulei. „PDL a făcut o mare greşeală când ne-a arătat că poate încălca atât de mult legea”, a spus preşedintele executiv al PSD Suceava care a arătat că în aceste condiţii USL va trebui să se organizeze în consecinţă.

Donţu a mai declarat că a constatat că populaţia este îngrijorată că PDL ar putea frauda viitoarele alegeri şi că unii oameni cu care s-a întâlnit au spus că ar trebui înfiinţate gărzi patriotice care să apere secţiile de votare.


Intră acum și în grupul de