Shopping City Suceava a desemnat castigatorii campaniei „Invazia reducerilor de vara”


Intră acum și în grupul de

Campania „Invazia reducerilor de vară la Shopping City Suceava” şi-a desemnat câştigătorul marelui premiu: un sejur de 7 zile în Turcia All Inclusive pentru 2 persoane, oferit împreună cu agenţia EcoHoliday, informează Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul complexului comercial sucevean.

Potrivit acesteia, de sejur se va bucura RALUCA BĂRBUŢĂ, 36 de ani, din Suceava, care a intrat în competiţie pe baza unui bon de cumpărături din magazinul B&B Collection în valoare de 64 lei.

Anca Ciutac precizează că celelalte premii puse la bătaie în cadrul campaniei au fost câştigate de:

• Zaharia Dorina (Suceava): Electrocasnice oferite de Carrefour Suceava
• Tugui Florentina (Falticeni): Cec Cadou oferit de Mobexpert Suceava
• Macovei Mihaela – Camelia (Suceava), Chitu Georgeta (com. Lisaura, jud, Suceava), Ţurcanu Andrei (Suceava): Vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei

În perioada 29 iulie – 28 august 2011, toţi cei care au facut cumpărături în valoare de minim 50 lei din orice magazin din Shopping City Suceava cu excepţia Baumax Suceava şi au participat la tombolă au avut posibilitatea de a câştiga unul din premiile oferite de hypermarketul Carrefour şi Mobexepert, vouchere de cumparaturi şi marele premiu: un sejur de 7 zile în Turcia All Inclusive pentru 2 persoane prin Agenţia EcoHoliday.


Intră acum și în grupul de