Plante ornamentale deosebite insotite de accesorii unicat si de ciocolata belgiana, numai la „Casa cu Flori”. Descopera aici bunul gust al uneia dintre cele mai cochete florarii din Suceava


Intră acum și în grupul de

“Casa cu flori” reprezintă o “altfel” de florărie deschisă recent pe strada Mărăşti din municipiu, aducând cumpărătorilor noutatea unor sortimente florale şi a unor suveniruri unicat, care nu se găsesc în nicio altă florărie din oraş, alături de o gamă variată de ciocolată belgiană de cea mai fină calitate.

“Astăzi mi-am îndeplinit un vis. La << Casa cu Flori >> venim în întâmpinarea clienţilor cu artă florală, însoţită de îngeraşi şi ciocolată belgiană, combinaţie reuşită pentru a încânta doamnele. Numai la << Casa cu Flori >> sucevenii vor putea găsi Orhidee Mokara (orhidee mov), respectiv Dendrobium mov, toate produsele locaţiei fiind achiziţionate direct de la un furnizor din Olanda (atât florile la ghiveci, cât şi plantele tăiate)”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Paula Palanceanu, proprietara florăriei cu dichis.

Elegantă, cochetă şi animată de coloritul variat al florilor şi de prospeţimea acestora, florăria propune clienţilor săi trei culori reprezentative pentru marca << Casei cu Flori >> , în culorile bordo, auriu şi bej. Magazinul merge pe acelaşi concept adoptat de firma-mamă din Cluj, întrucât este cumpărat în franciză. Este vorba despre o societate româno-austriacă înfiinţată în anul 2006.

„Vom realiza aranjamente pentru tot ce înseamnă eveniment şi tematică. Există şi un catalog de prezentare. Oferim consultanţă gratuită pentru tot ceea ce implică organizarea unei nunţi, cu o paletă variată de flori, de teme şi accesorii deosebite”, a asigurat proprietara magazinului.


Intră acum și în grupul de