Expozitie de Ilustratii si Caricaturi, la Shopping City Suceava. Vezi aici cine expune


Intră acum și în grupul de

Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava invită sucevenii joi, 15 septembrie 2011, de la ora 18.00, la vernisajul Expoziţiei de Ilustraţii şi Caricaturi, semnată de Raluca Ioniţă, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului.

Potrivit artistei Raluca Ioniţă, lucrările ce vor fi expuse prezintă „imagini, personaje, oameni întâlniţi pe stradă întâmplător sau pe care îi cunosc de-o viaţă, situaţii şi trăiri, alături de câteva benzi desenate. Marea majoritate a lucrărilor au o mică influenţă de bandă desenată, din acest motiv nici caricaturile pe care le realizez nu le pot încadra neapărat în stilul specific caricatural. În mare parte, multe dintre personajele ilustrate, sunt prieteni care la un moment dat m-au încurajat să realizez expoziţia, aceasta fiind prima expoziţie personală de acest gen.

În Suceava am expus în 2009, în cadrul « Anualei de Artă » , alături de artiştii din U.A.P şi în 2010 în cadrul Muzeului de Istorie, alături de artiştii din Uniunea Artiştilor Amatori. În timpul studenţiei am participat alături de colegii mei cu diverse lucrări de grafică la câteva expoziţii de grup în cadrul Facultăţii de Arte Plastice Decorative şi Design « George Enescu » Iaşi ” , precizează artista.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 15 septembrie – 30 septembrie 2011.


Intră acum și în grupul de