Turneul national „Cars 2” ajunge la Shopping City Suceava. Vezi aici ce premii si surprize au pregatit organizatorii evenimentului


Intră acum și în grupul de

Turneul naţional „Cars 2”, organizat de Compania Walt Disney şi destinat copiilor şi familiilor lor, soseşte pe data de 25 septembrie 2011, la Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, incepand cu orele 13.00, celebrele personaje Fulger McQueen si Bucsa din cel mai recent film Disney Pixar – “Cars 2” – ii vor invita pe cei mici si pe cei mari sa intre in atmosfera plina de umor si aventura la volanul celebrei masini Fulger McQueen, pe pista special amenajata in spatiul de distractie “Cars” din cadrul mall-ului.

In plus, micutii se vor putea fotografia cu protagonistii animatiei, vor putea urmari desene animate, ori vor putea colora planse speciale cu Fulger McQueen si prietenii lui. Cei mai mari fani ai filmului sunt asteptati si in zona Playstation sa experimenteze noul joc video “Cars 2”. Multe premii si surprize vor fi oferite participantilor din partea partenerilor Peak Toys, Symba Toys, Egmont Romania, TNT GAMES, DP Collection, Total Office si Forum FILM Romania, iar marele premiu va fi chiar masinuta Fulger McQueen. Partener media la eveniment este City FM.
“In pasionantul film << Cars 2 >> , Fulger McQueen impreuna cu prietenul sau Bucsa pornesc peste ocean pentru a intra in cursa vietii lor. Grand Prix-ul Mondial, locul unde se intalnesc cele mai tari masini din lume, il va purta pe Fulger McQueen prin toate colturile lumii, dar si prin lumea periculoasa a spionajului”, precizeaza organizatorii.

Filmul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind disponibil in cinematografe dublat si subtitrat incepand din data de 5 august. Printre vocile romanesti care dau viata personajelor se numara Florian Ghimpu (in rolul lui Fulger McQueen), Paula Seling (Holley Viteza), Valentin Uritescu (Bucsa), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Seriful), Stela Popescu (Flo) si multi alti actori romani.

“Masini 2” este cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney in colaborare cu Pixar, in realizarea careia a fost folosita cea mai noua tehnologie in materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor sa experimenteze emotiile curselor la intensitate maxima, asemenea unui curse pe un circuit real.
“John Lasseter se intoarce in postul de comanda pentru a regiza continuarea filmului premiat cu Golden Globe® în 2006, Cars. << Cars 2 >> este co-regizat de Brad Lewis, producatorul filmului Ratatouille, care a castigat un premiu Oscar®, si produs de veteranul industriei efectelor vizuale Denise Ream (producator asociat, Up; producator executiv efecte vizuale, Razboiul Stelelor: Episodul III – Razbunarea Sith). Filmul este prezent in cinematografe in format Digital 3D™ Disney si IMAX® 3D”, explică organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de