La Galleria Mall Suceava se joaca “Povestiri de buzunar”


Intră acum și în grupul de

Ansamblul Artistic Profesionist “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Poveștiri de buzunar”, informează reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, “domnul Poveste interpretat de actorul Valentin Ligi, scoate din buzunare poveşti pentru a le spune spectatorilor … dar nu va reuși fără cele trei ajutoare: actrițele Mihaela Nistorică, Ibica Leonte și Mihaela Stempel”.

Accesul este gratuit!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), informează într-un comunicat de presă reprezentanţii PR din cadrul complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, încurajează organizatorii.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

Atelier în arta rulării hârtiei

Galleria Mall Suceava invită sucevenii sâmbătă, 1 octombrie, între orele 12.30-14.00, să îşi probeze, și în acelați timp să îşi provoace imaginația la un atelier în arta rulării hârtiei. “Bineînțeles, veți fi ghidați și ajutați de organizatori special pregătiți în acest domeniu”, transmit organizatorii atelierului.

Accesul este gratuit!


Intră acum și în grupul de