La Galleria Mall Suceava se joaca “Motanul incaltat”

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 22 octombrie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Motanul încălţat”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, din distribuţie vor face parte actorii: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Învață să dansezi la Galleria Mall Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi a lunii octombrie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), transmit reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, sunt de părere organizatorii.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo îi aşteaptă pe cei mici la Galleria Mall!

În fiecare zi a lunii octombrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”, informează reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

loading...