La Galleria Mall Suceava se joaca “Clovnul”

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Clovnul”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării”, transmit organizatorii.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii, în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), transmit reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

loading...