La Galeria Mall Suceava se joaca “Ratusca cea urata”


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 3 decembrie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Rățușca cea urâtă”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!”, se arată în comunicat.

Concurs de fotografie – “România, eu chiar te iubesc!”

Galeria Mall Suceava în colaborare cu Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) organizează joi, 1 decembrie, de la ora 17.00, premierea, precum și vernisarea expoziției-concurs de fotografie „România, eu chiar te iubesc!”, transmit organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, concursul s-a adresat tuturor celor pasionaţi de arta fotografică, fie că sunt fotografi amatori sau profesionişti, Galleria Suceava punând la bătaie 7 premii: locul I- 300 de lei, locul II- 200 de lei, locul III-100 de lei şi patru menţiuni – 50 de lei.

“Acţiunea face parte din seria evenimentelor dedicate << Zilei Naţionale a Tuturor Românilor >> , organizate anual de GIRB”, se arată în comunicat.

Sărbătorește românește la Galleria Mall Suceava!

Galleria Mall invită sucevenii joi, 1 decembrie 2011, de Ziua Naţională a României, cu mic, cu mare, începând cu ora 18.00, să ia parte la o serie de manifestări ce doresc să marcheze această zi deosebit de importantă, cu momente artistice tradiționale, dar și cu concursuri interactive cu premii”, informează reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de