Workshop de bookbinding, la Carturesti


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava va găzdui vineri, 9 decembrie 2011, de la ora 17:00, în ceainărie, un workshop de iniţiere în arta realizării cărţilor, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei sucevene.

Potrivit acestora, sub îndrumarea profesorilor Camelia Rusu Sadovei, Iulian Asimionesei şi Sabina Roman, demonstraţia de bookbinding se adresează tuturor celor care vor să descopere străvechiul meşteşug al legătoriei de cărţi.

“Deşi dată uitării astăzi, legătoria de cărţi rămâne un valoros instrument pentru toţi cei care doresc să-şi creeze agende, albume de fotografii personalizate, să transforme o carte într-un obiect de artă sau să-şi conserve cărţile vechi”, se arată în comunicat.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, Palatul Copiilor Suceava şi Muşatinii S.A.

“Înscrierile se pot face prin e-mail: [email protected], sau la numărul de telefon: 0732/003.049 sau direct la librărie”, transmit organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de