Un sofer din Balaceana a facut circ de fata cu politistii, dupa ce a intrat cu masina in sant


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 67 de ani din localitatea Bălăceana, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce, de beat ce era, a ajuns cu maşina în şanţ, iar la sosirea poliţiştilor la faţa locului a început circul.

Conform datelor oferite de Biroul de presă al IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri noapte, începând cu orele 20:10 când “o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr.9 Moara, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că pe raza comunei Ilişeşti, pe DN 17, un autovehicul a intrat în şanţul de pe partea dreaptă a carosabilului din direcţia de mers Suceava-Gura Humorului”.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii l-au identificat lângă maşină pe conducătorul auto, un bătrân de 67 ani, din comuna Bălăceana, posesor al permisului de conducere categoriile „BE, CE”, care emana halenă alcoolică.

Când i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, circul a izbucnit. Într-o primă fază bărbatul nu s-a conformat, apoi s-a lăsat înduplecat, dar a expirat în mod eronat de două ori în aparat, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

„La ora 21:35, i-a fost recoltată prima probă de sânge, iar la ora 22:35 când i s-a solicitat recoltarea celei de-a doua probe de sânge, conducătorul auto a refuzat în repetate rânduri, refuzând totodată să semneze în procesul verbal de prelevare a probelor de sânge”, ne-a mai transmis IPJ Suceava, iar în funcţie de rezultatul analizelor de laborator, se va stabili încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de