Zmau nu intelege de ce Lungu schimba din nou pavelele din fata Primariei Suceava (VIDEO)

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, s-a arătat indignat de faptul că primarul Sucevei, Ion Lungu, a dispus înlocuirea pavelelor recent montate din fața primăriei din municipiu, cu altele noi, achiziționate prin fonduri europene. El i-a transmis edilului-şef sucevean, în cadrul conferinţei de joi, că mai devreme sau mai târziu aceşti bani vor trebui returnaţi.

Potrivit liderului de la municipiu al liberalilor suceveni, atât primarul Lungu cât și firma producătoare de pavele au dat iniţial garanţii că acestea vor rezista în timp, când de fapt ele pot rezista în medie 10-15 ani, majoritatea producătorilor garantându-le pentru numai 10 ani.

“Nimeni nu dă României bani pe ochi frumoși! Banii proveniți din fonduri europene vor fi plătiți de România în următorii ani pe baza taxei anuale de membră a UE”, i-a reamintit Zmău primarului Sucevei.

“Vă aduc aminte că pe vremea lui Ceaușescu s-au montat borduri și s-au construit trotuare, care încă rezistă de 30-40 de ani, nefiind necesară înlocuirea lor o dată la 10 ani, așa cum intenţionează domnul Lungu să facă cu pavelele. Dar la un moment dat firmele de partid ale PD, căpușă pe bugetul public, vor trebui să dea explicații, la fel cum veți face și dumneavoastră domnule primar pentru că banul public nu trebuie să fie o afacere de familie, ci o investiție în folosul suceveanului“, i-a transmis președintele PNL primarului Ion Lungu.

loading...