La Galleria Mall Suceava se joaca „Fata babei si fata mosneagului”


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 14 ianuarie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Fata babei şi fata moşneagului”, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 de minute, cu precizarea că vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării”, se arată în document.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), informează reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).


Intră acum și în grupul de