La Galleria Mall Suceava se joaca “Ivan Turbinca”

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 4 februarie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Ivan Turbincă”, informează reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, din distribuţie vor face parte actorii: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

„După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, transmit organizatorii.

Așadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”.

“Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo”, arată organizatorii.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi de februarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), se arată într-un comunicat de presă remis de reprezentanţii centrului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, se arată în document.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).