Pana la ora 11.00, a fost depusa o singura candidatura pentru functia de rector al USV Suceava


Intră acum și în grupul de

Singura candidatură pentru funcţia de rector al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava depusă vineri, 3 februarie, până la ora 11.00, este cea a prof.univ.dr. Valentin Popa de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul instituţiei sucevene de învăţământ superior.

„Până în jurul orei 11.00, a fost depusă o singură candidatură a prof. univ. dr. Valentin Popa, de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii << Ştefan cel Mare >> Suceava, însă termenul limită pentru depunerea candidaturilor la biroul electoral este ora 16.00. Candidaturile care se vor depune pe parcursul zilei de astăzi vor fi publicate pe site-ul universităţii”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, preşedintele Biroului electoral, lector univ. dr. Liana Pascariu.

Candidaturile pentru funcţia de rector al USV Suceava pot fi depuse până vineri, la orele 16.00. În data de 7 februarie, la nivelul USV, va avea loc o Adunare Generală în cadrul căreia se vor prezenta programele manageriale. Pe 17, respectiv 20 februarie vor avea loc alegerile pentru funcţia de rector.

La USV Suceava s-au desfăşurat miercuri şi joi alegerile pentru Consiliile Facultăţilor şi Senatul Universităţii. Vineri au loc alegerile pentru Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, ai căror electori vor fi doar conducătorii de doctorat.

Conform calendarului alegerilor afişat pe site-ul universităţii, până în data de 6 februarie se vor anunţa rezultatele alegerilor pentru mandatele de membru în consiliul facultăţii, în consiliul pentru studii universitare de doctorat, în senat.


Intră acum și în grupul de