Prezentare de lenjerie intima si rochii de mireasa, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

De Valentine`s Day, Shopping City Suceava invită sucevenii la un spectacol de modă incendiar şi un concert extraordinar Ellie White, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului sucevean.

„Duminică, 12 februarie, începând cu ora 17:00, va avea loc o prezentare impresionantă de rochii de mireasă si costume de mire, iar magazinele de lenjerie intimă, vor veni în ajutorul sucevenilor pentru alegerea unui cadou deosebit pentru persoana iubită, printr-o prezentare incendiară”, se arată în document.

Cadoul special pentru toţi îndrăgostiţii: un concert extraordinar Ellie White, cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

Week-end romantic la Roma

Shopping City Suceava nu a uitat de pasionaţii de Facebook şi îi invită, în perioada 4 – 14 februarie, la competiţia “POVESTE DE DRAGOSTE LA ROMA”.

„Trăieşti o poveste de dragoste ca în filme? Te invităm să ne împărtăşeşti cum v-aţi cunoscut, care au fost momentele cele mai frumoase petrecute împreună şi de ce dragostea voastră este specială.

Postează în cadrul concursului povestea voastră de dragoste şi adună cât mai multe voturi de la prieteni. De ziua îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2012, vom desemna cuplul câştigător. Fă-i o surpriză iubitei sau iubitului tău şi dăruieşte-i o vacanţă romantică la ROMA!

Toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi şi marţi, 14 februarie, la Shopping City Suceava să celebreze dragostea de shopping într-un cadru de poveste alături de cel mai frumos cuplu de îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta, iar Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului. În plus, PIM (Mihai Pânzaru Pim) şi BOA (Ovidiu Bortă Ambrozie) vor executa în mod gratuit portrete şi caricaturi pentru toţi îndrăgostiţii”, se menţionează în comunicatul de presă .


Intră acum și în grupul de