Cursuri de dans gratuite la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită toți copii și nu numai, în fiecare week-end a lunii martie, la “Open Week-end”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava), informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. “Un program special, în care micuţii invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activităţi de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo”, se arată într-un comunicat de presă remis din partea reprezentanţilor complexului comercial.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de