Expozitie “Prietenul la nevoie se cunoaste”, la Gradinita “Gulliver” din Suceava. Afla aici contextul evenimentului


Intră acum și în grupul de

Vernisajul expoziţiei “Prietenul la nevoie se cunoaşte”, organizat în cadrul Concursului Naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,“Penelul Fermecat” , ediţia a VII-a, faza zonală, va avea loc sâmbătă, 10 martie 2012, de la ora 10.00, la sediul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.1 ,“Gulliver” din Suceava, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul Shopping City Suceava.

Potrivit acesteia, faza judeţeană va avea loc în data de 23 martie 2012, de la ora 10:00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, iar faza naţională se va desfăşura în data de 6 aprilie 2012, de la ora 10:00, la sediul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 1 ,“Gulliver” din Suceava, str. Aleea Lalelelor, nr.10.

“Acţiunea este iniţiată de către Inspectoratul Şcolar Suceava, compartiment învăţământ preşcolar – prof. Daniela Răileanu, în colaborare cu Colegiul Naţional de Arte ,,Ciprian Porumbescu” din Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii << Ştefan cel Mare >> din Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici – filiala Suceava şi este organizată de colectivele didactice: Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 << Gulliver >> Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.16 << 1-2-3 >> Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti. Expoziţia cuprinde 187 de lucrări ale preşcolarilor realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse. Juriul a acordat 136 de premii de excelenţă, I, II, III. Expoziţia poate fi vizionată la sediul G.P.P. Nr.1 << Gulliver >> Suceava în perioada 10 – 16 martie 2012”, se mai precizează în documentul citat.


Intră acum și în grupul de