Expozitie de fotografie “Moments”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava şi Fundaţia Clopot organizează vineri, 23 martie 2012, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei „Moments”, semnată Dan Simoaica, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

„Dan Simoaica și-a început periplul în arta fotografică încă de la 10 ani folosindu-se de un << Smena >> , fiind inițiat de tatăl său. Prin expoziția de față, Dan Simoaica surprinde momente, jucându-se cu contururi, imortalizând clipe de fericire, gestica copilariei, întregite de atmosfera creată de un amurg de august. Personajele din fotografiile prezente denunță dansuri ce redau parcă ritmuri de bass ce transcend dintr-o altă pasiune a sa, muzica, Dan activând în trupa << Bucium >> ”, se arată în document.

„De la jazz la rock, fiecare cadru reverberează îndemnându-te pe tine privitorule, să te implici în decodificarea mișcărilor de dans ale iubirii și bucuriei și te îndeamnă la meditare. Clătește-ți sufletul cu fiecare obturare de pleoape!”, transmit organizatorii.

Expoziţia itinerantă de fotografie va poposi la Suceava, în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava, în perioada 23 martie – 6 aprilie 2012.


Intră acum și în grupul de