Barbat batut cu salbaticie de patru tineri dupa o disputa verbala avuta cu acestia

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Slătioara, comuna Stulpicani, a ajuns duminică seara în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava după ce a fost bătut cu sălbăticie şi înjunghiat de patru tineri, din câte se pare, consăteni cu victima.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bărbatul a mers duminică după-amiază la un bar de pe raza localităţii iar în jurul orelor 18:30, la plecarea spre domiciliu, acesta a avut o altercaţie verbală cu un grup de tineri în faţa localului.

Nu a dat o importanţă deosebită celor întâmplate dar, în timp ce se deplasa pe DJ 177E, într-un loc izolat fără case, omul a fost ajuns din urmă de cei patru tineri care, pe la spate, au tăbărât pe victimă lovind-o cu sălbăticie cu pumnii şi picioarele peste cap şi corp. În urma loviturilor primite bărbatul a căzut în zăpada de pe drum apoi în jos spre albia râului Slătioara ce curge paralel cu drumul. Agresorii nu s-au oprit nici când au văzut acest lucru continuând să-l lovească cu picioarele iar înainte de plecare l-au şi înjunghiat în spate de mai multe ori.

Plin de sânge omul nu a mai avut putere să-şi continue drumul fiind găsit căzut la pământ, după aproape două ore, de un localnic care a trecut întâmplător prin zonă cu maşina.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar ulterior la Spitalul Judeţean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava iar acum poliţiştii încearcă să afle cine sunt cei patru tineri.