“World Wide Week-end”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În data de 3 aprilie 2012 se derulează prima ediţie a târgului internaţional „World Wide Week-end” în cadrul GROW, proiect organizat de AIESEC în parteneriat cu Şcoala de Valori şi Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

“ << World Wide Week-end >> presupune prezentarea a peste 15 ţări din întreaga lume. Prezentările sunt realizate de către elevii participanţi la programul educaţional GROW alături de trainerii internaţionali implicaţi în program.

Fiecare echipă va avea un stand unde va expune cât mai multe tradiţii ale ţărilor pe care le reprezintă, însoţite şi de reprezentaţii pe scenă şi filmuleţe. La sfârşit, cele mai bine reprezentate trei ţări vor fi recompensate cu premii.

Prin intermediul acestui târg, AIESEC Suceava şi participanţii proiectului GROW 0.9, îşi propun să trezească interesul pentru cultură în rândul sucevenilor şi mai ales în rândul elevilor şi studenţilor.

Cei care doresc să ia parte la târg sunt invitaţi să vină în data de 3 aprilie 2012, de la ora 11:00, în incinta Shopping City Suceava, în faţa librăriei Alexandria”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de