Concert Pascal, la Suceava, in prima zi de Pasti


Intră acum și în grupul de

Concertul pascal, organizat în cadrul proiectului Paștele în Bucovina de către Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural Bucovina, este un cadou minunat oferit sucevenilor în prima zi a Sfintelor Paște, informează într-un comunicat de presă, Carmen Veronica Steiciuc, consultant în cadrul CCPCT Central Cultural Bucovina.

Potrivit acesteia, cei care vor răspunde pozitiv invitației de a sărbători împreună cea mai frumoasă și mai importantă sărbătoare a creștinătății, vor călători prin sunet, culoare și voie bună, printr-o serie de manifestări pregătite de organizatori, din care nu vor lipsi: concertul de toacă, susținut de prof. Lucian Rusu de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, concerte de clopote, concerte de muzică religioasă, susținute de Corul Lira al Casei Orășenești de Cultură din Gura Humorului, Corul din Bosanci, trâmbițașii de la Vicovu de Sus, formațiile de buciumași de la Câmpulung Moldovenesc, precum și teatru de păpuși susținut de Colectivul Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din cadrul Centrului Cultural Bucovina.

„Evenimentul va avea loc în Parcul din fața Consiliului Județean Suceava, începând cu ora 13.00. Dacă vremea nu va permite desfășurarea manifestărilor în aer liber, sucevenii sunt invitați să se bucure de acest concert pascal în clădirea Consiliului Județean Suceava”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de