Piesa „Clovnul” se joaca, sambata, la Galleria Mall


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta, sâmbătă, 21 aprilie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Clovnul”, informează reprezentanţii complexului comercial sucevean, intr-un comunicat de presă. Potrivit documentului citat, durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend al lunii aprilie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo s-a întors din India!

În fiecare zi a lunii aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Galleria îl sărbătorește pe Sfântul Gheorghe

“Vino la Galleria Suceava de Sfântul Gheorghe, cumpără din magazinele aflate în incinta mall-ului și dacă te numeri printre primii 50 de clienți ce poartă numele de Gigi, Georgiana sau Gheorghe primești pe loc o sticlă de șampanie”, mai transmit reprezentanţii complexului comercial în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de